Over neacon

neacon is een club jonge mensen met een uitgesproken passie voor automatisering en het maken van mooie oplossingen. Het enthousiasme spat ervan af! We beleven veel plezier aan het doorgronden van bestaande processen en voorgelegde problemen om vervolgens samen met u de ideale situatie te schetsen en te ontwikkelen. We denken daarbij graag met u mee en zijn ook eigenwijs als we denken dat we een goede oplossing gevonden hebben voor uw uitdaging. Neemt u ons niet kwalijk; het komt voort uit liefde en passie 🙂

 
   

Gerard Verdonschot Software ontwikkelaar

Gerard werkt sinds 2018 bij neacon als softwaredeveloper. Hij werkt onder andere aan projecten van Groupon.

 
     

Huub van Hal Directeur, Software ontwikkelaar

Huub is directeur van neacon en tevens senior software developer. Hij werkt o.a. aan projecten van Groupon en Bleckmann.

 
     

Igor Valkenburg Software ontwikkelaar

Igor werkt sinds 2018 bij neacon als software ontwikkelaar. Hij werk onder andere aan ons information security management system en Cordiplan

 
   

Jody Peeters Software ontwikkelaar

In 2016 is Jody, na zijn stage bij neacon, bij neacon in dienst getreden als softwaredeveloper. Jody werkt o.a. aan Cordiplan en Entrance casting.

 
     

Kevin Wolter Algemeen medewerker

Kevin werkt sinds 2014 bij neacon en is verantwoordelijk voor onderhoud en beheer van servers, domeinnamen en het ticketsysteem van neacon.

 
     

Lieke van Hal Bedrijfsleider

Lieke werkt sinds 2012 bij neacon en is bedrijfsleider. Ze gaat over de planning, offertes, facturatie, kwaliteit van oplevering, procesbeschrijvingen etc.

 
     

Mick Wijnands Software ontwikkelaar

Mick is na zijn opleiding in dienst gekomen van neacon in 2014. Hij werkt onder andere aan Pargo, IFHC en Cordiplan