Diensten

neacon is een fullservice ICT-organisatie. We zijn nog geen problemen tegengekomen die we technisch niet kunnen tackelen. Heeft u een uitdaging waarvan u op deze pagina nog niet de oplossing tegenkomt? Neemt u dan vooral contact met ons op!

Procesoptimalisatie

Zijn uw processen niet allemaal even efficiënt? Wij kijken graag met u mee om te zien waar de meeste verbetering te behalen is. neacon is ervan overtuigd dat procesoptimalisaties een korte return on investment moeten kennen in deze tijd waarin veranderingen elkaar snel opvolgen. Met onze werkwijze streven we ernaar om u zo snel mogelijk een eerste concept aan te bieden dat u vervolgens kunt testen op de werking. Dus geen dikke boekwerken met requirements, maar hands-on stap voor stap het proces testen om tot het beste resultaat te komen. Al onze software is webbased, wat betekent dat uw medewerkers overal met een internetverbinding kunnen werken. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden. Inloggen en aan de slag!   Bent u benieuwd welke projecten wij reeds opgeleverd hebben? Kijk dan in de portfolio.

Webdesign

Natuurlijk kunt u voor uw webdesign kiezen voor een standaard template die we aanpassen naar uw huisstijl, maar als u echt iets bijzonders wilt en u wilt onderscheiden van uw concurrenten, dan laat u neacon een custom webdesign maken. Heeft u een huisstijlhandboek? Geen enkel probleem! Daar weten we ook raad mee. Stelt uw doelgroep bepaalde eisen? Dan houden wij daar rekening mee. Uiteraard kunt u ons ook helemaal loslaten, zodat we u kunnen verrassen met een eigentijds design.

Webontwikkeling

neacon ontwikkelt websites en webshops in Wordpress, Magento en Open Cart. Dat maakt het voor u eenvoudiger om uw website of webshop te beheren. Is uw website statischer? Ook geen probleem! Dan ontwikkelen we een website zonder alle mogelijkheden die Wordpress, Magento en Open Cart bieden.   Door de hoge eisen die onze klanten stellen aan de functionaliteiten op hun website of webshop, zijn we ook bedreven in het toevoegen van allerlei functionaliteiten die niet standaard in Wordpress, Magento en Open Cart zitten. Voelt u zich dus vooral niet geremd om een "standaard" systeem te gebruiken.   Wilt u een kijkje nemen in ons werk? Bekijk dan portfolio-pagina.