Diensten

neacon is een fullservice ICT-organisatie. We zijn nog geen problemen tegengekomen die we technisch niet kunnen tackelen. Heeft u een uitdaging waarvan u op deze pagina nog niet de oplossing tegenkomt? Neemt u dan vooral contact met ons op!

Internet of Things

Behalve slimme software, ontwikkelt neacon ook hardware op maat. We laten sensoren via het internet communiceren met onze software en de software weer met de sensoren. Zo zijn we onder andere in staat om activiteit te meten van bijvoorbeeld medische apparaten, luchtkwaliteit te meten en deuren te laten opengaan. We geloven enorm in de kracht van sensoren als het gaat om bijvoorbeeld predictive maintenance. Wilt u weten welke projecten we hebben uitgevoerd op het gebied van Internet of Things, check dan onze portfolio.

Procesoptimalisatie

Zijn uw processen niet allemaal even efficiënt? Wij kijken graag met u mee om te zien waar de meeste verbetering te behalen is. neacon is ervan overtuigd dat procesoptimalisaties een korte return on investment moeten kennen in deze tijd waarin veranderingen elkaar snel opvolgen. Met onze werkwijze streven we ernaar om u zo snel mogelijk een eerste concept aan te bieden dat u vervolgens kunt testen op de werking. Dus geen dikke boekwerken met requirements, maar hands-on stap voor stap het proces testen om tot het beste resultaat te komen. Al onze software is webbased, wat betekent dat uw medewerkers overal met een internetverbinding kunnen werken. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden. Inloggen en aan de slag!   Bent u benieuwd welke projecten wij reeds opgeleverd hebben? Kijk dan in de portfolio.

Producten

Behalve maatwerk heeft neacon ook een aantal eigen producten, waar uw organisatie relatief eenvoudig mee aan de slag kan. Zo hebben we onder andere bestelportals, een kwaliteitsmanagement systeem en een security awareness systeem. Meer informatie over deze producten is te vinden in onze portfolio.